City_LandingPage

Ofera-ti un moment de liniste

Gasiti-va un moment de liniste si lasati ca lucrurile sa isi urmeze ordinea fireasca. Uitati de grijile cotidiniene si rasfatati-va cu o sedinta de masaj sau cu sauna la City.

De ce e bine sa faci sauna

Ofera-ti un moment de liniste

la City

Gasiti-va un moment de liniste si lasati ca lucrurile sa isi urmeze ordinea fireasca. Uitati de grijile cotidiniene si rasfatati-va cu o sedinta de masaj sau cu sauna la CITY.

Sauna la City

Creeaza momente speciale alaturi de noi

Sauna nu este doar pentru wellness, ci mai ales pentru o detoxifiere terapeutica profunda. Este un instrument fundamental si de neinlocuit in medicina functionala. Sauna ajuta la eliminarea toxinelor din celulele de grasime, cat si a metalelor grele si a altor substante chimice, prin intermediul transpiratiei. Sauna contribuie la imbunatatirea circulatiei si scaderea tensiunii.

 Oaza de liniste

Masajul de relaxare este o soluție naturală și rapidă pentru momentele în care ai nevoie să îți recapeți echilibrul interior dar și doza de energie necesară pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic.
Totodată, masajul relaxant poate fi o alegere pentru a te destinde după o zi de muncă, bucurându-te de o serie de beneficii importante pe care acesta le aduce organismului tău.

Galerie foto